mandag 18. oktober 2010

til Ditleif

I forbindelse med bobilmessa blei beslutninga tatt og Trine blei skifta ut med Ditleif. Det var vemodig å levere henne fra seg, det syns vi begge. Hun blei imidlertid vaska og stelt og stilt ut for salg før vi dro heim igjen.
Ditleif har bedre plass. 4 sengeplasser i tilfelle vi skulle legge på oss, god plass ved bordet, begge kan stå opp samtidig og både få plass på badet og kle på oss. Og ikke minst er han stødig, stivere i fjærene og ikke så gyngete. Selvfølgelig er han bredere foran, og virker som et monster å skulle kjøre, men når man så kommer på veien med han, merker man ikke noe til det. Han er bare 16 cm lengre enn Trine, men tyngre, så jeg tror ikke at jeg vil kjøre forbi andre for en hver pris. Der var Trine unik, lett og med stor motor, og gikk forbi som bare det. Det som gjenstår, er at det kommer nytt sengeteppe i han, og ny duk. Det som passa til Trine, passer ikke til Ditleif. Men det kommer, det kommer.


2 kommentarer:

  1. og enkel sengeplass til meg når vi skal på Rennebumartnan har han. :)

    SvarSlett
  2. Det viktigste er uansett at den er større enn naboenes, det må vi ikke glemme.... Så er det bare å planlegge noen turer sørover. Vi holder av plass i gata.

    SvarSlett