mandag 21. september 2009

Syt og bæs

Nu ska æ bære syt! Det rægna, vått rægn! Et øyeblikk opphold, og så på igjen. Nu har det regna hver dag i over to uker, og stakkars far som skal fiske sild og smøre båt, venter på bedre vær, særlig for båten. Nu er båten kommet under presenning for å få den noenlunde tørr før bunnsmøring. Siste dag med sol, beisa vi ei brygge i båthavna. Formen var ikke veldig god, syns det var så fryktelig varmt! Og da vi kom heim, hadde jeg så vondt under ei arm, og litt forover. Tenkte at det var bhen som var for stram, og kanskje gnog litt, men det blei bare verre og verre etter som tida gikk. Måtte gå uten bh, og bare bruke ei lett t-skjorte. Etter fire dager kom mistanken om hva det kunne være, og en dag seinere oppdaga jeg utslettet. Gikk på internett og leste om helvetes ild, og der var diagnosen! Det var lønna for å hjelpe til i havna!
Trøsta har vært at det har ikke vært så ille som det de vider på internett. Har nok under en prosent av det der. Det går bedre, sakte. Kan fremdeles ikke bruke undertøy, så når jeg må ut blandt folk, er en bikinioverdel løsningen.
Trøsten over vondt, og over regn, er at da kan jeg gå på syrommet uten dårlig samvittighet, for vi er enige om at vi står ikke ute i regnet og tar opp poteter, og så lenge det er regn og mildvær, behøver vi ikke å tenke på at planterøtter må tas opp og inn. Noe positivt er det da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar