torsdag 9. desember 2010

Advent

Dette er ei uke med skiftninger. Fra omtrent mildvær, til snø og fokk og rokk i går, til -7 i morges, flott sollys i skyene, rødfarga himmel og blank havflate der himmelen speiler seg med flott rødfarge. Og nå, litt tidlig kveld, er det -o,5, sklett og vår snø, vind, og vinduene mot altanen fauk igjen på et øyeblikk.
Bilen vår står på verksted, motorlaus, og vi får nok ingen bil tilbake dette året. Var ute og så på ny bil igår, men syns det er mye penger nå bare et halvt år etter bobilskiftet.
Idag var far på sykehuset til kontroll . De er veldig grundige, spør og forteller, og kan da se at blødningen han fikk på hjernen ser ut til å bli absorbert av kroppen slik at han etter alt å dømme ikke vil trenge noen operasjon for å fjerne dette. Men så forteller de at han vil bli uføretrygdet etter dette, og da tenner han. For riktignok blir han pensjonist i januar, men uføretrygdet, han? Nei takk, det skal vi ikke ha noe av. Jaja, den som lever får se. Det er ennå et halvt år til det blir spørsmål om ferievikar.
Nå skal jeg steke krumkaker, planlegger smultbaksten i morgen slik at far får sine fattigmenn!
Lørdag er det juleverksted hos Tanteogjeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar