mandag 25. mars 2013

Det nærmer seg

påske, og det snør og det snør, men innimellom skinner sola.  Det er ikke så kaldt som sørpå, det er ca 2 plussgrader, og det ryr av taket, og drypper og sildrer når sola er framme.  Men vi har virkelig snø å ta av, så vi får ingen manko på det.  I tillegg er det meldt mer snø.
For første gang siden 1983 skal vi ikke på hytta.  Det er så mye snø der, og for å komme ned, må det handmåkes, og det ser vi oss litt forbalt på.  Skal tro om det tyder på at vi blir eldre?
Men i stede skal vi til Solheim gård.  Det må måkes der og, men der er så flatt at vi kan bruke snøfresen.  Har en plan for påska, og det er at vi skal rydde i garasjen der.  Har kjøpt grillhytte, den blir levert sist i april, og da er det for tidlig til å sette den opp, så vi må ha et sted å lagre den midlertidig.
Normalt ville vi kanskje dratt avgårde allerede, men nå har vi vært så mye borte, at det er godt å være heime noen dager.  Men i morgen skal en av bilene inn på verksted, så vi pakker og gjør klart for "påskeferie" (akkurat som om vi ikke har ferie hele året).  Så nå ønsker vi hver og en av dere ei riktig god påske, og pass hvor dere går, så det ikke går flere liv i påska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar