tirsdag 3. mai 2011

Travle dager

Denne uka har vi godt vær, og da skal hagearbeidet gjøres, pluss en del vedlikehold. Har fått raka plen, feia grusen av gata, tømt bassenget og gjort det reint, begynt å beise altan og sånt småplukk. Men så er det fellesmøte i husflidslaget der vi har bedt inn andre lag og utenforstående gjester, og der kreves det noe arbeid. Idag skal kakene lages, eller kanskje i morgen? Det er visst meldt dårlig vær i morgen.
Og frdag morgen (tidlig til oss å være) skal vi reise sørover. Da er det konfirmasjon. Så vi er ikke fri for noe å gjøre.
Og så er jo det nye nummeret av MyQuilt kommet, og jeg har starta på et sengeteppe som står i det bladet, med noen blokker pr blad, og det er spennende, så nå er blokk nr 2 i arbeid fra siste bladet. Så strikkes det votter for husflidslaget, skal levere 20 par votter til 1. juli.
Var på hytta i helga, og da begynte jeg på et teppe i sekskantmønster. Har et liggende som mangler kant og bakstykke, så vi skal alltids få sommeren til å gå med noe å gjøre. Bilder får komme senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar