torsdag 18. november 2010

Ferietur

Nå for tiden er vi på "ferierundtur", og ganske lenge, slik at alle skal bli dugelig lei av oss.
Vi tok hurtigruta til Trondheim. Flatt hav uten muligheter til å bli sjøsyk. Vi hadde bilen med, så vi kjørte fra Trondheim og sørover, tidlig morgen. Et sted utafor byen så vi rådyr som gikk og beita i grålysninga, og ettersom vi var alene på veien (søndagsmorgen), tok jeg fram apparatet for å ha det klart, for nå kunne vi jo stoppe for å fotografere. Tror dere vi så flere?
Snøfritt over Dovre og videre sørover til Lillehammer der det er noe snø. Mer jo lenger sør vi kommer.
Ankommer Hønefoss i god tid før fotballkampen, så det blir tid til å hilse på både Odin og Salsa, pluss familiene før vi må avgårde. Det er Hønefoss som spiller mot Ranheim, og begge er like gode/dårlige, men Hønefoss vinner på ekstraomganger, så nå blir det kamp igjen i Hønefoss søndag, mot Fredrikstad. Og da må vi jo dit. Regner med at det blir fullt, og kaldt.
Vi holder hus i Re kommune i Vestfold inntil videre. Skal til Horten på middag i dag, og kjører vel til Hønefoss i kveld. Skal først hente lutefisken der, før vi kjører til Nittedal etter et par frøkener og en nøkkel, før vi kjører til Hafjell. Det skal vel feires at yngstemann med familie har kjøpt "fjellleilighet", og så skal vel en herre herfra feire bursdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar