søndag 4. juli 2010

Og så ble det


sommer i 6 timer til, med sol og temp over 8 grader. Fredag holdt det fra kl. 3 på ettermiddagen og til kvelden, og lørdag var sola til og fra fra kl 3. Idag, søndag, er det regn igjen, men faktisk 16 grader.
Vi, dvs far i huset, bygde ut altanen, ca en meter, og det gjorde enorm forskjell. Nå går det an å sitte rundt bordet! Den nye delen er rein og fin, den gamle delen har fått flekktyfus, iallefall flekker vi ikke får bort uten å pusse den ned. Men far har funnet ut at det går fortere å snu altanbordene. Det er da sommerjobb, men nå når han har tatt sommerjobb igjen, er det vel ikke sikkert om det blir i år.
Duken på altanbordet er sydd av en gammel gardin, har bare sydd på blonder.
Vi har et fuglemathus festa på altanen, med huset et stykke ut fra altanen. Småfuglene eter så nå rasjonerer jeg dem. Men det er ikke bare småfuglene. Skjæra vil ha sin del, og de slåss så overdelen til huset finner jeg ofte på marka. I går tok de prisen, da slåss de så de reiv ned en blomsterkasse, og den havna opp på en ar hortensiaene og skada den. Tror jeg må ha fugleskremsel nå.
Putene til benken blei sydd i fjor, da hadde vi som tema i husflidlaget å sy sommerputer. De fleste sydde store puter til å legge i trappa for å sitte på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar