torsdag 8. april 2010

Etter påske

Vi har hatt ei fabelaktig påske med sol fra klar himmel. Akkurat på hytta har det blåst noe, så det blei fort kaldt å sitte ute. Og jeg som blei så forkjølt til påske, blei ikke noe bedre av å sitte ute.
Far sjøl satte line og fikk en god del fisk, mens jeg tok oppvasken og rydda. Vi fikk en del besøk, til og med svigermor som blir 94 år nå. Det blei behørig notert i hytteboka slik som tidligere besøk har blitt, fordi vi hver gang tror at dette er siste gangen. Under et av besøkene vi hadde, oppdaga vi ei fin lita røyskatt som sprang omkring på altanrekkverket, og at vi kom fem stk i vinduet for å se på, brydde den seg lite med. Ellers så vi ørna, silender og de vanlige fuglene vi har det ute.
Vel heime, starta arbeidet med å finne materiell om grytekluter igjen. Så nå har jeg ringt nesten samtlige husflidskonsulenter i landet, kontakta bibliotek, folk som samler og skriver om husflidstekstiler, forlag og bokhandler for å spørre etter stoff. Tror jeg har mer enn de jeg spør. Men hvis noen der ute skulle ramle innom denne bloggen og sitte med kunnskap om emnet, er jeg takknemlig om de tar kontakt. Det er bare tre uker til, så det begynner å haste litt. Må ha tid til å skrive foredraget også. Jaja, det blir utstilling og foredrag uansett 29. april

4 kommentarer:

 1. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6034044

  SvarSlett
 2. og en til
  http://bloggurat.net/stikkord/grytekluter

  SvarSlett
 3. Noen har hatt samme planer som deg:-)

  http://commentum.no/default.asp?id=411&s=1&c=88&t=143

  SvarSlett
 4. http://www.selbu.kommune.no/skoler/Div/museum/bygdemuseet%5Cutstillinger%5Cstart.htm

  SvarSlett